Web Analytics Made Easy - Statcounter

 احمد حسین زادگان روز جمعه با حضور در ستاد انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مازندران در گفت و گو با خبرنگاران افزود: علاوه بر آن نتایج انتخابات در چهار دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ثابت کرده که امکان تقلب در انتخابات وجود ندارد.
وی اضافه کرد: در اکثر دوره های انتخاباتی در ایران نتایجی از سوی رای دهندگان در پای صندوق های اخذ رای رقم خورد که بر خلاف دیدگاه سیاسی برگزار کنندگان انتخابات بوده و این رویه نشان می دهد که آنچه مردم انتخاب کردند؛ همان نتیجه ارایه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده عالی دولت در مازندران خاطرنشان کرد: در این دوره از انتخابات نیز به مردم اطمینان می دهیم که امانتدار آرای آنها خواهیم بود و هر نتیجه ای که از صندوق های اخذ رای بیرون بیاید، به خودشان اختصاص دارد.
حسین زادگان افزود: فرایند انتخابات ما به گونه ای تدوین شد که علاوه بر هیات های اجرایی ، هیات های نظارت و بازرسی با وظایف کاری متفاوت علاوه بر اجرای انتخابات که بر تمام فرایند آن نظارت دقیق دارند و در چنین وضعیتی امکان تقلب وجود نخواهد داشت.
دستگاه احراز هویت در شعب اخذ رای 
استاندارمازندران گفت: در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سه هزار و ۸۰ شعبه اخذ رای  دستگاههای احراز هویت نصب شد که هویت رای دهنده با درج شماره ملی شناسایی شده و امکان این که کسی بتواند سوء استفاده هایی از شناسنامه و یا کارت ملی دیگران برای رای گیری داشته باشد نیز وجود ندارد.
حسین زادگان خاطرنشان کرد: علاوه  بر آن به صورت آنلاین آمار شرکت کنندگان در انتخابات نیز در ستاد مشخص می شود و می توان میزان مشارکت مردم را در هر ساعتی از زمان رای گیری مشخص کرد.
پیش بینی مشارکت بالا در انتخابات 
استاندارمازندران گفت: میانگین مشارکت مردم این خطه شمال کشور در انتخابات در ۱۰ دوره قبلی مجلس شورای اسلامی حدود ۶۵ درصد بود و پیش بینی می شود که با روند حضور مردم در ساعات اولیه در پای صندوق های اخذ رای در این دوره نیز مشارکت بالایی داشته باشیم.
حسین زادگان اظهارداشت : در دوره قبلی انتخابات مجلس شورای اسلامی در مازندران  حدود ۷۲ درصد از رای دهندگان شرکت کردند و شاید انتظار بالاتر از این میزان مشارکت را به دلیل این که آن انتخابات به طور همزمان با خبرگان رهبری نیز برگزار شد را نداشت، ولی به هر حال مشارکت بالایی خواهیم داشت.
وی یادآور شد: فرایند انتخابات در استان مازندران به دلیل حضور احزاب و گروههای سیاسی تا حد زیادی رقابتی است و این رقابتی شدن زمینه را برای مشارکت حداکثری مردم نیز فراهم می کند و امیدواریم که حماسه مشارکت دوره قبل در استان تکرار شود.
وی از مردم خواست تا در پای صندوق های اخذ رای حضور گسترده داشته باشند و اقتدار سیاسی نظام را بار دیگر به جهانیان نشان دهند.
دقت در شمارش آراء و اعلام نتایج 
استاندارمازندران در این نشست خبری در مورد زمان دقیق اعلام نتایج انتخابات ۹ حوزه انتخابیه استان گفت:ما دراعلام نتایج اولیه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان عجله ای نداریم و توصیه ما به ستاد انتخابات این است که بدون تعجیل در اعلام نتایج؛ دقت لازم را در شمارش آراء و اعلام نتایج به کار بگیرند تا مشکلی ایجاد نشود.
حسین زادگان افزود: تلاش می شود پس از بررسی دقیق نتایج اولیه به مردم اعلام شود و نتایج نهایی نیز پس از تایید از سوی هیات های نظارت استانی؛ مرکزی و شورای نگهبان در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
وی در مورد امکان به دور دوم کشیده شدن انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در برخی حوزه های انتخابیه گفت: در شرایط فعلی نمی تواند هیچ اظهارنظری پیرامون کشیده شدن انتخابات در برخی حوزه ها به دور دوم داشت، ولی احتمال آن می تواند وجود داشته باشد.
در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مازندران در مرحله نهایی صلاحیت ۱۷۱ داوطلب به تایید رسید که طبق آمار ۴۳ نفر تاکنون از ادامه رقابت انصراف دارند و رقابت ۱۲۸ نامزد برای کسب ۱۲ کرسی از ۹ حوزه انتخابیه ادامه دارد.
 

برچسب‌ها استانداری مازندران انتخابات مجلس شورای اسلامی پروندهٔ خبری انتخابات مجلس در مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری مازندران انتخابات مجلس شورای اسلامی احمد حسین زادگان استانداری مازندران انتخابات مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۶۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس صبح پنجشنبه به پایان می‌رسد

به گزارش قدس آنلاین، ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۲ خود در خصوص پایان زمان تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، اعلام کرد: «به آگاهی ملت شریف ایران اسلامی می رساند، با عنایت به ماده (۷۰) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، تبلیغات نامزدهای مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ساعت ۰۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۲/۲۰ به پایان می رسد و هرگونه فعالیت تبلیغاتی پس از آن ممنوع است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: لذا از تمامی نامزدها، احزاب، گروه های سیاسی، هواداران و عموم مردم تقاضا می شود پس از پایان مهلت زمان تبلیغات، از انجام هرگونه فعالیت تبلیغی له یا علیه نامزدها پرهیز کنند و در روز اخذ رای نیز از به همراه داشتن هرگونه اقلام یا نماد تبلیغاتی (نظیر عکس و...) خودداری کنند.»

گفتنی است؛ انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، مشخص خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اسامی ۲۲ حوزه برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس
  • ملایر چشم انتظار دور دوم انتخابات مجلس/ مشارکت چشمگیری در راه است
  • اسامی نامزد های مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • دور دوم انتخابات مجلس، به روایت رادیو گفت وگو
  • شمال استان اردبیل در تب و تاب انتخابات
  • مشارکت حداکثری در انتخابات مورد تاکید امامین انقلاب است
  • تبلیغات نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس صبح پنجشنبه به پایان می‌رسد
  • مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • راند دوم